rss

Video: mecanicii unui service filmati in timp ce fura din masina unui client

  1. 08/07/2009
  2. Tags: service, Toyota, Video
    Vezi toate fotografiile (1)

    Suparat ca mereu ii lipsea cate ceva din masina dupa ce o lua din service-ul autorizat al dealer-ului, iar managerul atelierului i-a trecut cu vederea plangerea, un american, Jason pe numele lui, a montat o camera de luat vederi in portiera din dreapta a masinii sale, o Toyota Tundra.

    Astfel "inarmat", s-a prezentat la acelasi punct de lucru pentru cateva reparatii. Neavand habar ca sunt filmati, mecanicii si-au facut, ca de obicei, micile cercetari prin bunurile clientului. Numai ca, de data asta, pagubitul nu s-a mai plans managerului, ci a luat direct legatura cu presa locala si cu proprietarul dealership-ului.

    Camera a surprins momentele in care unul dintre angajatii service-ului ii cauta prin medicamentele lasate in masina - chiar linge cateva dintre ele - si pune mana pe cateva monede. Mai exista si un al treilea filmulet, care, insa, a fost sters de pe youtube, in care puteau fi vazuti trei mecanici care in timpul programului urmareau filme porno.

    Imaginile au fost destul de convingatoare incat patronul reprezentantei Toyota sa concedieze pe loc cei trei mecanici care apar in clipuri, impreuna cu managerul nepasator. In plus, pe langa scuze Jason a primit si o prelungire a garantiei la Toyota sa.

    Vizualizari: 1262