rss

Video: Suc acidulat pe post de ..combustibil

  1. 12/11/2009
  2. Tags: carburant, Combustibil
    Vezi toate fotografiile (1)

    Se pare ca a fost inventata o alternativa foarte ieftina la carburanti. Ceea ce nu este un lucru deloc rau, avand in vedere preturile in continua crestere.

     

    Inventatorul Paul Patone a elaborat un mecanism care converteste sucul acidulat in carburant ce poate fi utilizat cu incredere.

     

    "Se numeste Geet Sytstem. Practic, este un sistem ce functioneaza ca amplificator de combustibil si poate fi conectat la orice motor.”

     

    Patone a spus ca aspectul cel mai important il constituie faptul ca sistemul Geet se caracterizeaza prin poluare zero. El a explicat ca acest sistem complex de tevi vaporizeaza combustibilul inainte ca acesta sa ajunga in motor.

     

    "Nu am inventat motorul; tot ce am inventat este sistemul de livrare a combustibilului. Iar acest sistem se va potrivi atat pentru motoare pe gaz sau diesel, cat si pentru cuptoare, cazane si orice include turbine”, a adaugat Patone.

     

    Pentru a vedea cum functioneaza sistemul Geet si cum 2 litri de suc acidulat ne-ar putea alimenta masinutele, vizionati filmuletul de mai jos:

     

    Vizualizari: 1396