rss

Video: McLaren MP4-12C, in ultima faza de testare

  1. 24/02/2010
  2. Tags: McLaren, MP4-12C, Video
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dezvoltarea lui McLaren MP4-12C a intrat pe ultima suta de metri, primele informatii referitoare la performante urmand sa fie facute publice luna viitoare.

    Compania britanica a scos la teste o armata de exemplare proaspat iesite de pe liniile de asamblare, fiecare dintre ele purtand denumirea de "prototip experimental", sau, pe scurt, XP. Protagonistele video-clipului alaturat sunt XP8 si XP10, vehicule ce se afla in teste de cateva saptamani, acestea fiind filmate pe drumurile din apropiere de Montblanc, Spania, dar si pe circuit. Ambele au sub capota o versiune imbunatatita a motorului McLaren M838T twin-turbo si sunt dotate cu cutii de viteze optimizate pentru performante de varf.

    "Unele dintre masinile pe care le-am pilotat sunt destul de intimidante, lucru pe care nu l-am dorit niciodata pentru MP4-12C. Noi incercam sa facem o masina care sa poata fi condusa cat mai usor cu putinta", a spus Mark Vinnels, director la McLaren.

    Potrivit declaratiilor oficialilor din Insula, McLaren MP4-12C este testat de o echipa formata din 25 de ingineri, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

    Vizualizari: 1601