rss

Venea tramvaiul si am crezut ca am timp sa trec

  1. 14/08/2009
    Vezi toate fotografiile (1)

    O intamplare recenta mi-a dat palpitatii si m-a speriat ingrozitor. Duminica 2 august 2009, ma intorceam linistita in Bucuresti, dupa un week-end relaxant petrecut la Barajul Paltinul.

    La intrare in oras, undeva intre complexul Europa si Carrefour Colentina, de pe o straduta din partea stanga a sensului de mers, a tasnit orbeste un VW Touareg, fara sa se asigure.

    Norocul a fost ca circulam cu viteza redusa, circa 50 km/h, si ca am franat brusc, ceea ce a determinat ABS-ul sa intre in functiune. In caz contrar, ar fi fost o tragedie.

    Ce explicatie credeti ca mi-a oferit soferul VW-ului? “Venea tramvaiul si am crezut ca am timp sa trec”, zise soferul bolidului. Civilizat si corect era sa acorde prioritate atat tramvaiului, cat si mie si celorlalti soferi care circulau regulamentar.

    Acest individ a ignorant total regulile de circulatie, punandu-ma in dificultate maxima atat pe mine, cat si pe ceilalti soferi din spatele meu, care, la randul lor, au franat si ei destul de tare.

    In ziua de azi, detinatorii de masini “bune”, performante, se cred “regii soselelor” si ignora orice regula de circulatie si de bun simt.

    Camelia Manolache, Bucuresti.

    Vizualizari: 823
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »