rss

Vehicule verzi si tehnologie electrica la NAIAS 2010

  1. 22/12/2009
  2. Tags: NAIAS, tehnologie electrica
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mass-media, oficialii guvernamentali, industria auto mondiala si publicul vor vedea exponate “proaspete”ce-si vor etala tehnologiile "verzi" la NAIAS 2010.

     

    Show-ul marcheaza debutul sectiunii Electric Avenue prezentate de catre Dow Chemical Company (sponsorul oficial al salonului) pe platoul principal din cadrul evenimentului pe o suprafata de 3330 metri patrati dedicata expunerii ultimelor tehnologii si vehicule electrice.

     

    "NAIAS este mandru de traditia pe care o are in aducerea ideilor inovatoare pentru o audienta larga, iar Electric Avenue va arata vizitatorilor din intreaga lume unde este localizat viitorul tehnologiei auto", a declarat Doug Fox, presedinte NAIAS 2010. "Acest efort permite mai mult decat a face ce este la moda, permite aratarea directiei in care se indreapta industria auto globala in 2010."

     

    Vehiculele programate sa-si faca aparitia in sectorul Electric Avenue includ:

     

    - BYD Auto e6

    - BYD Auto F3DM-hibrid

    - Tango 600

    - CT & T eZone Unite

    - CT & T Czone Unite

    - Edison2 (X Prize)

    - Wave 2 (X Prize)

    - Triac

    - Harvey Coachworks BUGE

    - Li Shi Guang Ming LI'S

    - Mitsubishi-am MiEV

    - Nissan FRUNZE

    - Motors Saba - Saba "Carbon Zero", Roadster (X Prize)

    - SSI Racing - 2SSIC-65 (X Prize)

    - Michelin - Venturi Volage

    - Michelin - Nissan Mixim

    - ZAP - Alias (X Prize)

     

    Ajuns la al 22-lea an de desfasurare ca eveniment international, Salonul Auto International din America de Nord (NAIAS) este unul dintre cele mai renumite saloane auto din lume si unul dintre cele mai mari evenimente mediatice din America de Nord. NAIAS este singurul salon auto din SUA care a castigat o distinctie anuala din partea Organizatiei Internationale a Constructorilor de Automobile din Franta, cu sediul central la Paris.

     

    Vizualizari: 1606