rss

Valentino Rossi ar putea debuta in F1 in 2011

  1. 06/07/2009
  2. Tags: F1, Ferrari, Formula 1, Motogp, Valentino rossi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Valentino Rossi, tanarul considerat de multi cel mai talentat pilot de MotoGP din istorie, cocheteaza cu Formula 1 de mult timp, insa intotdeauna a optat pentru prima sa dragoste, motocicleta. Se spune ca in urma cu cativa ani Ferrari chiar i-a oferit un contract, insa italianul a spus "nu" automobilismului.

    Zilele acestea Il Dottore a revenit asupra deciziei si a anuntat ca ar putea abandona motociclismul viteza in favoarea Marelui Circ in 2011, cand contractul sau cu Yamaha va lua sfarsit. "Da, sunt destul de bucuros sa vorbesc despre asta. S-ar putea intampla in 2011, de ce nu?", a spus pilotul ajuns acum la 30 de ani.

    In cazul in care se va realiza trecerea sa in Formula 1, se zvoneste ca Valentino Rossi va lua startul in Grand Prix-uri la volanul unui al treilea monopost Ferrari.

    Valentino Rossi
    a obtinut 8 titluri in 14 ani de cand activeaza pe prima scena a motociclismului mondial (cate unul la 125 cc, 250 cc, 500 cc si cinci - 4 consecutive - la clasa regina, MotoGP), iar la jumatatea sezonului 2009 se afla pe prima pozitie a clasamentului provizoriu, la 9 puncte distanta fata de urmatorul clasat.

    Vizualizari: 959