rss

Volkswagen pregateste Golf CC

  1. 03/09/2009
  2. Tags: Golf, golf cc, Passat cc, Volkswagen, vw golf cc
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce rivalii de la Audi au inventat un nou segment de nisa cu al lor A5 Sportback, cei de la Volkswagen pregatesc in mare secret o versiune coupe derivata din viitorul Golf 7, care s-ar putea numi Golf CC.

    Potrivit unei stiri publicata de francezii de la Automobile Magazine, noul model va fi un coupe in 4 usi care va prelua aceeasi linie de design inaugurata de VW Passat CC. Viitorul Golf CC va fi construit pe platforma noii generatii Audi A3, insa, avand in vedere ca nu va aparea inainte de 2012, este prematur sa vorbim despre propulsoarele care se vor ascunde sub capota coupe-ului.

    Totusi, daca va primi unda verde pentru productia de serie, Golf CC va primi probabil motorizarile noului Golf 7, intre acestea urmand sa-si faca loc cu siguranta si o versiune hibrida diesel bazata pe familiarul TDI. Intrebarea care se pune este daca noul sedan coupe va fi demn sa poarte numele de Golf, care este un hatchback prin definitie. Daca intr-adevar se afla in lucru, Golf coupe si-ar putea pierde din farmec

    Volkswagen Golf CC va aparea cel mai devreme in 2012, desi se vorbeste chiar de 2014, si va concura cu viitorul Mercedes-Benz BLS.

    Vizualizari: 3182