rss

Un tuner american pregateste dobararea recordului de tur pe Nurburgrig

  1. 08/08/2009
  2. Tags: Camaro, Chevrolet, East Texas Muscle Cars, Nissan GT-R, Nurburgring
    Vezi toate fotografiile (1)

    Si nu oricum, ci cu un Chevrolet Camaro V6! Aparent, toata lumea vrea “capul” lui Nissan GT-R in Iadul Verde, iar texanii de la East Texas Muscle Cars isi ascut deja securea.

    Masina pregatita pentru marea incercare va fi o versiune foarte modificata a celui mai modest Camaro, o pereche de turbocompresoare urmand a ridica puterea acestuia la peste 500 de cai!

    ETMC nu are de gand sa riste nimic asa ca, intr-o prima faza, va elimina aproape toate componentele de serie montate in agregatul V6 de 3,6 litri, pentru a face loc unora de productie proprie (biele, arbore cotit si pistoane).

    Odata inima intarita, se vor administra “injectii cu adrenalina” din partea a doua turbocompresoare Squires Turbo Systems, in stare sa suplimenteze puterea motorului de 306 CP cu cel putin 200 de cai.

    Totusi, cea mai dificila misiune a tunerului american va fi transformarea trenului de rulare, astfel incat acesta nu numai sa se poata descurca cu surplusul de forta, ci si sa se apropie de performantele celui de la Nissan GT-R. Multa bafta – vor avea nevoie...

    Vizualizari: 1158