rss

Top cinci cele mai kitchoase masini tunate

  1. 09/09/2009
  2. Tags: Mercedes slr, Porsche Cayenne, toyota celica
    Vezi toate fotografiile (5)

    Mare e gradina Domnului si multi au sarit gardul! In materie de gusturi bineinteles. Sau mai concret, in materie de bun-gust. Iar din aceasta realitate nu poate lipsi nici domeniul auto. Vorbim aici de acele „opere de arta” ale unor tuneri mai mult sau mai putin instruiti sau de masinile detinute de un proprietar prost-inspirat.

    Bineinteles ca sunt nenumarate exemple de masini tunate care nu arata tocmai excelent, insa noi ne oprim asupra celor cinci de mai jos, care exceleaza in ceea ce unii numesc a fi „arta kitch-ului”.

    1. Mercedes SLR, in poleiala rosie, placat cu aur. Vinovat pentru rezultatul din imagine este elvetianul Ueli Anlicker, care e cheluit suma incredibila de peste 3 milioane de euro pentru a-si transforma SLR-ul intr-o placinta a prostului gust.

    2. Toyota Celica, o combinatie de roz-bonbon si verde-praz. Se pare ca unii au incurcat acuarelele si tabloul de desen, cu masinile. De aici si combinatia aparent fifty-fifty dintre cele doua culori deopotriva stridente. La ce s-o fi gandit? Preferam sa nu raspundem. Insa pe langa acest “curcubeistic” design, Celica a mai primit si usi de tip LSD, jante de 20 de inch si suspensii mai joase.

    3. Porsche Cayenne auriu, auriu, auriu. Direct din Moscova, ma rog, din jurul Moscovei, vine calare un Porsche Cayenne de o nuanta, sa-i spunem, sclipitoare. Cine ar putea rezista unei asemenea aparitii mirobolante?!

    4. BMW R8? Da, este posibil tot in Rusia. Se pare ca aici este taramul “faradelegilor”, pardon, fagaduintei in materie de "customize your car". Aveti un minunat Audi R8, dar inca nu v-au intrat in cont banii din urma ultimei afaceri cu gaze, cumparati ceva logo-uri BMW si asa puteti dormi linistit. In sfarsit, dupa atatia ani de comunism, va puteti bucura si de un Audi si de un BMW.

    5. Mercedes E-KlassE W124, un stil fara stil. Nu ca am avea ceva cu rusii. Nu am vrea sa ne atace cu una dintre armele lor nucleare. Insa imaginea alaturata ne aduce din nou in prim plan “rafinamentul” rusesc. Este vorba de un Mercedes E-Klasse W124, “tunat”, care a primit un set de jante-replici AMG, faruri a la C-Klasse, gauri in aripi si un calandru inedit.

    Vizualizari: 5953