rss

Top 5 masini spectaculoase din filme

  1. 01/08/2009
  2. Tags: filme, Masini, spectaculos, top
    Vezi toate fotografiile (5)

    Masinile joaca o importanta cruciala in peliculele holywoodiene, mai ales in situatiile in care devin star-urile filmelor care le-au creat. Mai jos va prezentam cateva dintre masinile care au facut spectacol si istorie deopotriva.

    Gone in 60 Seconds - Shebly Mustang GT500

    Intr-un film care a inclus mai multe sportive de exceptie, Eleanor, adica Shelby Mustang GT500 din 1967 condus de Nicolas Cage, a furat cu siguranta atentia spectacolului intr-o cursa contra cronometru.
    Mustang Shelby GT500 Eleanor s-a nascut atunci cand filmul "Gone in 60 seconds" a fost planificat. Masina nu este un veritabil Shelby GT500, foarte rar si costisitor dealtfel, insa este o creatie realizata in mod special pentru acest film.
    Mustang GT  500 este, de fapt, una dintre cele 12 masini construite special pentru acest film. Din pacate, doua dintre acestea au fost distruse in timpul filmarilor.
     Dintre toate exemplarele Eleanor construite, nu au existat nici macar doua la fel. Motivul? Fiecare dintre acestea a fost realizata cu un anumit scop: unul pentru manevrabilitate, altul pentru putere, altul pentru aspect, stabilitate, etc.
    Acest extraordinar Mustang a fost expus in Auto Collection la Hotel&Casion Imperial Palace din Las Vegas, Nevada pana in momentul in care a fost vandut.


    2 Fast 2 Furious - Nissan Skyline R34GTR

    Una din cele cunoscute masini de curse de strada este Nissan Skyline GTR R34, vedeta lui Brian O'Conner (Paul Walker) din filmul 2 Fast and 2 Furios. Masina a fost preferata actorului, deoarece, “are o putere care o pozitioneaza cu siguranta la nivelul unui Ferrari sau unui Aston Martin”. Nu multe masini, chiar si tunate corespunzator, nu pot obtine viteza, manevrabilitatea si stabilitatea acestei masini, toate la cel mai inalt nivel. Din aceste motive si nu numai, Nissan Skyline GTR R34 a fost desemnat un “must have” al curselor de strada.

    Transformers: The Revenge of the Fallen- Chevrolet Camaro "Bumblebee"

    Initial “Bondarul” a fost un VW Beetle, in filmul Transformers din 2007, insa doi ani mai tarziu, mai exact in 2009 a fost transformat intr-un Chevy Camaro. La baza acestei masini se pare ca a stat un Pontiac GTO.

    Majoritatea celor care au vazut The Transformers: Revenge of the Fallen se gandesc cu nostalgie la Bumblebee. Dupa ce filmul a fost lansat, in campania de promovare, Chevrolet a dat startul unei competitii care oferea trei Chevrolet Camaro Bumblebee ca premiu. Din pacate, numai rezidentii din SUA si Canada se puteau inscrie. 

    Austin Powers - 1967 Jaguear E Type "Shaguar"

    Singura masina potrivita pentru Austin Power este “ Shaguar”. Folosind ca baza modelul Jaguar E-Type din anii 60 si doar pictand masiv Union Jack, masina a primit cu siguranta o infatisare unica. Desi a fost lansata in 1961,aceasta ramas in continuare considerata ca fiind una dintre cele mai frumoase masini din lume.

    Blade - Dodge Charger R/T
    Maleficul Charger detinut de faimosul Blade a fost prezent in toata triologia filmului. Prin consecventa, rapiditate si multe alte calitati demne de un ajutor de nadejde pentru Blade, masina a ramas cu siguranta in inimile multora.

    Vizualizari: 5295
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »