rss

Top 5 motive pentru care femeile nu ar trebui sa sofeze

  1. 21/07/2009
  2. Tags: Femei, la volan
    Vezi toate fotografiile (4)

    Unii dintre voi ar spune ca sunt o suta de motive pentru care femeile nu ar trebui sa conduca. Altii, mai exigenti, ar paria ca sunt o mie. Noi ne rezumam la cinci.

    1. Isi lasa catelusii in masina. Conform ultimelor trenduri de la Hollywood, este cool sa ai un animal de companie. Insa aici nu ne referim la acele exemplare canine musculoase, ci mai degraba la niste specimene ce aduc mai degraba cu pisicile. Doar ca latra. De ce este acesta un motiv intemeiat? Imaginati-va ce ar insemna daca, in timp ce se dau cu ruj, si-ar  intoarce privirea pe bancheta din spate unde tocmai pufuletele si-a satisfacut nevoile fiziologice?

    2. Isi lasa prietenele in masina. Stim cu totii ca barbatii, ca si copiloti, au ochii atintiti in trafic. Sunt atenti la orice miscare. Pe de alta parte, femeile isi indreapta atentia la peisaj, la ultima rochie vazuta in mall sau la discutia aprinsa in care isi barfesc soacrele. Cu alte cuvinte, motivul real pentru care femeia ar trebui sa urce la volan cu cat mai rar, cu atat mai bine, este lipsa atentiei distributive.

    3. Canta in timp ce sofeaza. In ultimul timp am tot vazut cum ne afecteaza muzica atitudinea la volan. Insa femeile merg mai departe de atat, punand foarte mare accent pe coregrafie. Ce insemna muzica fara dans?! Imaginati-va numai momentul in care gagica reproduce „Asereje” si isi ridica mainile in aer.

    4. Folosesc oglinzile pentru a-si reinnoi machiajul. Desi stim cu totii care este rolul oglinzilor retrovizoare, reprezentantele sexului frumos gasesc o a doua utilizare. „Rujul s-a cam dus, eyelinerul s-a intins. Ar trebui sa aplic un retus”.

    5. Pur si simplu nu sunt interesate de masini. Femeile nu au nicio treaba cu tehnica, mecanica si alte detalii adiacente. Nu stau cu sufletul la gura pentru a afla cand va fi viitorul salon auto si ce premiere vor avea loc. Masina reprezinta doar un mijloc de transport, exact cum hainele sunt pentru barbati o buna inventie pentru a-si acoperi goliciunea. De aceea femeile nu ar trebui sa conduca: pur si simplu nu percep masinile la adevarata lor valoare.

    Daca acest top raneste vreun orgoliu feminin, ne cerem scuze anticipat. Insa dincolo de lista mai sus detaliata, exista clar trei motive fondate pentru care femeile din viata noastra nu ar trebui sa conduca: lipsa atentiei distributive, nu au in ADN-ul lor gena sofatului si nu apreciaza corect distanta. Totusi, acordam nota 10 pentru prudenta de care dau dovada la volan.

    Vizualizari: 7928