rss

Top 10 masini dupa care femeile intorc capul, Partea II

  1. 06/06/2009
  2. Tags: Femei, Supercar, top, Top 10
    Vezi toate fotografiile (10)

    Se spune ca femeile nu se pricep la probleme de tehnica, mecanica si orice implica deteriorarea manichiurii. Nu va contrazic pentru ca nu vreau sa nasc polemici acum. Insa un lucru este clar: femeile disting eleganta ... eleganta unei masini.

    Unii (in general barbatii) ar spune ca in spatele acestei elegante sus-numite se ascunde defapt  dorinta sexului frumos de a se alege cu un model “cu cat mai scump, cu atat mai bine.” Nici acum nu va contrazic, din acelasi motiv. Insa subiectul materialului nostru il reprezinta un top 10 masini dupa care femeile se dau in vant. Numitorul comun este luxul si nu neaparat caii putere sau suspensiile sport.

    Saptamana precedenta v-am prezentat primele cinci pozitii ocupate de masini dupa care femeile intorc capul. Am ramas la numarul sase, numar ce-i corespunde roadsterelor din clasa Mercedes SL. Rafinate, puternice si confortabile, supercarurile din acesta “specie” fac cu ochiul oricarei domnisoare aflate in cautare de domni stilati.

    Pe locul sapte vine in forta Mazda RX-8, cu al sau motor rotativ. Bineinteles ca aceste este un detaliu insignifiant pentru o femeie, atunci cand liniile traseaza din start agresivitate si eleganta in acelasi timp. Ceva adrenalina in plus, coupe-ul sportiv iti satisface nevoile in secunda doi.

    Honda Civic a adunat sufieciente aplauze feminine, cat sa ocupe un loc in topul nostru. Masina cu numarul opt exceleaza prin agresivitate, impulsivitate si forta. Si poti face si economie de combustibil datorita motorului Honda Civic Type S, i-VTEC.  In functie de gusturi poti opta pentru Deep Bronze Pearl, Alabaster Silver Metallic, Milano Red sau Nighthawk Black Pearl. Personal prefera negrul profund.

    Ocupanta pozitiei a noua este mititica, inefabila si fashionista VW Beetle. Stim ca oftati adanc dupa versiunea aniversara Barbie si tanjiti la Malibu Barbie New Beetle Convertible, insa va trebui sa va limitati la ceva nuante ale caroseriei mai accesibile. De exemplu, albastru. Versiunea cabrio, bineinteles pentru ca este atat de chic.

    Ramanem la clasa mica pentru locul 10, desi multe dintre noi l-ar fi pus poate pe primul loc. Este vorba de MINI. Si daca tot s-a lansat de curand varianta cabrio, atunci avem la ce visa. Mereu la moda, agil si cochet este masina ideala pentru o domnisoara, de aceea nu de putine ori vezi cate o femeie urmarind cu privirea un MINI la semafor.

    Scuzati daca am omis vreun model preferat si trageti-ma de urechi. Accept orice critici si propuneri.

    Vizualizari: 4260