rss

Top 10 masini dupa care femeile intorc capul, Partea I

  1. 30/05/2009
  2. Tags: Audi, BMW, Maserati, Range Rover, Top 10
    Vezi toate fotografiile (10)

    Se spune ca femeile nu se pricep la probleme de tehnica, mecanica si orice implica deteriorarea manichiurii. Nu va contrazic pentru ca nu vreau sa nasc polemici acum. Insa un lucru este clar: femeile disting eleganta ... eleganta unei masini.
     
    Unii ar spune ca in spatele acestei elegante sus-numite se ascunde defapt  dorinta sexului frumos de a se alege cu un model “cu cat mai scump, cu atat mai bine.” Nici acum nu va contrazic, din acelasi motiv. Insa subiectul materialului nostru il reprezinta un top 10 masini dupa care femeile se dau in vant. Numitorul comun este luxul si nu neaparat caii putere sau suspensiile sport.

    Primul loc este ocupat, dupa spusele reprezentantelor feminine chestionate, de BMW Z4. Caracterul versatil si aspectul de roadster incanta orice privire, asta daca nu mai pui la socoteala ca bolidul corespunde normelor europene de poluare Euro 4. So, am fi atat in trendul ecologic, cat si sexy la volanul unei asemenea masini. Cat costa? Ce conteaza! Nu ne impiedicam noi de 40.000, 50.000 de euro...

    Pe locul doi, vine din urma Porsche Carrera. Varianta Cabrio sau nu, acest supercar atrage privirile, incepand cu cele mai vechi modele pana la noul Carrera GT. Ingredientele sunt aceleasi se pare: roadster, linii agresive si preturi piperate.

    Ocupantul locului trei trece din segmentul roadsterelor in cel al greilor soselelor. Este vorba de Audi Q7, un SUV elegant, impunator si spatios. Cu o viteza maxima de 225 km/h, masina este capabila de a aduna zeci, sute de priviri feminine la stop.

    Range Rover apasa pedala pana la capat si ajunge pe pozitia a patra. Nu vorbesc de viteza, ci de locul pe care o ocupa in “inima” sexului frumos. Agresiv si echilibrat, pentru ca vorbim de tractiune 4x4, obliga femeile la o intoarcere brusca a gatului in directie lui de mers.

    La mijlocul clasamentului, si anume locul cinci, se plaseaza Maserati GranTurismo. Ocupa numai pozitia de mijloc nu pentru ca nu ar putea sta fruntas, ci pentru ca avem de foarte putine ori ocazia sa vedem un asemenea exemplar gonind pe strazile Romaniei. Si totusi am vazut cateva, putine, foarte putine, si ne-au dat pe spate. Dupa cum spune si constructorul acestor exemplare de lux, “Excellence Through Passion”! Iar noi femeile, oftam adanc.

    A doua parte ... saptamana viitoare!

    Vizualizari: 3121
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »