rss

Spyker isi muta productia in Marea Britanie

  1. 21/11/2009
  2. Tags: C8, CPP Manufacturing, Marea britanie, Spyker
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul olandez doreste cu tot dinadinsul sa reduca substantial costurile legate de activitatea curenta, chiar daca acest lucru implica mutarea liniilor de asamblare din tara natala in Coventry, Anglia.

    Prin aceasta, Spyker va reduce dramatic distanta ce-l separa de majoritatea furnizorilor sai, care provin din aceasta tara.

    “Avand in vedere faptul ca aproximativ jumatate din componentele de care avem nevoie vin din Marea Britanie, iar cei mai importanti furnizori sunt localizati acolo, mutarea productiei in apropierea partenerilor nostri va avea ca efect obtinerea unor economii insemnate si o imbunatatire vizibila a eficientei activitatii”, a declarat presedintele Spyker, Victor Muller.

    Potrivit planului, linia de asamblare a lui Spyker, pe care se fabrica diferite versiuni ale supercar-ului C8, va fi transferata in curtea lui CPP Manufacturing pana la finalul anului curent. CPP Manufacturing colaboreaza cu Spyker de la reincarnarea acestuia in anul 2000, fiind responsabil inclusiv de construirea primului prototip al companiei olandeze.

    Celelalte departamente din cadrul Spyker – cel de inginerie, cel de marketing sau echipa de motorsport – vor ramane totusi in Olanda.

    Vizualizari: 1398