rss

Spionat: Viitorul Volkswagen Touareg

  1. 11/12/2009
  2. Tags: Audi, Porsche Cayenne, Touareg, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (5)

    Dupa ce aproape un an au aparut noi si noi imagini spion in care vedeta era acoperita, acum noua generatie Volkswagen Touareg a fost surprinsa fara nici macar un centimetru de camuflaj. Masina a fost imortalizata in Portugalia.

    Touareg 2011 va fi cu 300 kg mai usor, acest lucru ajutand la economia de combustibil. Pe langa scaderea in greutate, sasiul a fost prelungit cu cativa centimetri pentru un interior mai spatios si un al treilea rand de scaune optional.

    Din punct de vedere al designului, de data aceasta modelul pare a fi ceva mai sportiv si mai putin utilitar. Cele mai semnificative schimbari se pot vedea in partea frontala, la nivelul calandrului si al farurilor, dar si in spate, la nivelul stopurilor.

    SUV-ul de la VW va continua sa imparta sasiul cu urmatoarea generatie Audi Q7 si Porsche Cayenne. Propulsoarele ar trebui sa includa versiunile actualizate ale unitatii V6 de 3,6 litri si ale motorului V8 de 4,2 litri, pe benzina, impreuna cu doua turbodieseluri.  Constructorul a facut aluzie si asupra unui sistem de propulsie hibrid, care ar trebui sa functioneze cu ajutorul unui motor traditional V6 supraalimentat de 3,0 litri si unul electric, care va sta intre transmisie si V6. Propulsorul din urma este acelasi cu cel gasit pe noul Audi S4 si A6.

    Se pare ca Touareg va fi ceva mai ieftin de aceasta data. Asta inseamna ca VW va renunta probabil la echipari si materiale de lux si va opta pentru “detalii de styling” mai ieftine. SUV-ul va intra in productie in a doua jumatate a anului 2010.

    Vizualizari: 1691
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »