rss

Spionat: Pagani C9

  1. 04/02/2010
  2. Tags: Pagani c9
    Vezi toate fotografiile (5)

    Acest model Pagani a fost spionat cu un an in urma, si la acel moment, detaliile au fost practic inexistente.

     

    Acum fotografii spion au obtinut imagini noi si totodata detalii despre “acel” Zonda. Fondatorul Pagani Automobili SpA, Horacio Pagani, a anuntat faptul ca un model cu numele "C9" va intra in productie la sfarsitul anului 2010 si va inlocui Zonda: “C9 va fi o masina complet noua atat ca si concept, cat si din punct de vedere al distribuţiei greutatii, materialelor si dinamicii." El a afirmat, de asemenea, ca va contine 3.770 de piese noi.

     

    C9 va avea un un sasiu din aliaj de carbon-titan, suspensii din aliaj de aluminiu si anvelope Pirelli proiectate special pentru el.

     

    Noul Pagani C9 ascunde sub capota un motor Mercedes-Benz biturbo V12 de 6.0 litri, evaluat ca ar putea genera 700 CP si 1000 Nm. Probabil acesta este si motivul pentru care prototipul Pagani a fost surprins in teste alaturi de un Mercedes SL65 Black - o masina care dispune de acelasi bi-turbo V12.

     

    Pagani C9 va debuta la unul din saloanele auto europene din acest an si va purta o eticheta de pret extrem de “atractiva” - aproape 900.000 de euro.

     

    Vizualizari: 4559