rss

Spionat - McLAREN P11

  1. 03/12/2009
  2. Tags: mclaren p11
    Vezi toate fotografiile (5)

    Spionii nostri au surprins un McLaren P11 aflat in teste dure, in nordul Scandinaviei. In aceasta locatie extrema se desfasoara sesiunea de teste de anduranta ales de McLaren pentru sezonul de iarna.
    foto: copyright Automedia
    Fotografiile ne demonstreaza ca automobilul extrem a trecut din stadiul de zvonuri in cel de automobil de teste, dupa ce primele fotografii spion cu prototipul au fost surprinse in aceeasi zona acum 10 luni.
    Prevazut sa fie lansat in primavara sis a intre in productie la inceputul lui 2011, P11 este inlocuitorul propus de McLaren pentru SLR, si desigur un competitor serios pentru Ferrari & Co. De aseemenea surse apropiate constructorului mentioneaza ca se lucreaza la un succesor al celebrului McLaren F1. Detalii despre acest lucru sunt desigur sub forma de schite pe “servetele”, prietenii stiu de ce, dar se pare ca unele imagini generate pe calculator au fost vehiculate de-a lungul catorva luni in urma.

    Insa niciun detaliu precis nu a fost dat publicitatii inca. Speculatiile vorbesc despre un supercar usor, propulsat de un V8 de provenienta Mercedes, capabil, se pare, de o putere maxima de circa 550 CP, propulsor ce lucreaza cu o transmisie F1 style.
    Vom reveni cu informatii.

    Vizualizari: 1095
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »