rss

Schumi va pilota in F1 pentru inca 3 ani!

  1. 24/12/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Mercedes GP, Michael Schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)

    Este oficial si chiar mai mult: nu doar ca Michael Schumacher revine in Formula 1 din sezonul urmator, dar are de gand sa ramana in competitie pana in 2012! Schumi revine in cockpit dupa o pauza de 3 ani, avand in spate o cariera de succes intinsa pe 16 ani in Marele Circ.

    Desi ieri se auzea ca Schumi a semnat cu Mercedes GP doar pe un an, iata ca germanul a tinut sa aduca noi lamuriri prin intermediul unei teleconferinte. "Vorbim despre o intelegere pe trei ani. Nu va fi un an singular, ci vrem continuitate", a spus el. In plus, germanul, care va implini 41 de ani luna viitoare, a spus ca dupa acesti 3 ani de curse - cand varsta, probabil, nu ii va mai permite sa isi prelungeasca sederea in F1 - ar putea prelua rolul de ambasador al Mercedes-Benz.

    Cu toate acestea, Schumacher nu uita ca, timp de 14 ani, a fost alaturi de Ferrari, pentru care a indeplinit rolul de consilier de cand a agatat casca-n cui. "Am avut o relatie speciala cu Ferrari si nu as fi revenit in Formula 1 pentru niciuna dintre echipele vechi. Dar ideea de a lucra cu Ross Brawn (fost director tehnic la Scuderia Ferrari - nr) si Mercedes-Benz a fost mult prea tentanta", a explicat Michael Schumacher.

    Totodata, cel care a castigat un numar record de 91 de victorii in cariera sa de pilot in F1, a tinut sa faca si cateva precizari referitoare la statutul sau in echipa: "Au existat intotdeauna zvonuri cum ca eram mereu pilotul numarul 1. Pot sa confirm ca nu a fost niciodata asa. Intotdeauna echipa a fost cea care a dictat statutul pilotilor si asa se va intampla si acum".

    Vizualizari: 1203
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »