rss

Schumacher vrea numarul coechipierului sau

  1. 21/01/2010
  2. Tags: F1, Formula 1, Mercedes GP, Michael Schumacher, Nico rosberg
    Vezi toate fotografiile (1)

    Multi au auzit despre Michael Schumacher, dar putini il cunosc cu adevarat. Si, poate, si mai putini sunt cei care stiu ca este un tip foarte superstitios. Atat de superstitios, incat a apelat la intelegerea coechipierului sau Nico Rosberg, dar si a sefilor Mercedes GP si a oficialilor FIA, pe care i-a rugat sa ii faca un mic hatar: sa accepte schimbul numerelor de concurs intre el si Rosberg.

    Cum fiul fostului campion mondial Keke Rosberg a fost deja inregistrat cu numarul de concurs 3 pentru sezonul 2010, Schumi, care are numarul 4, a starnit o adevarata furtuna in incercarea sa de a face schimb de numere, insa este foarte aproape de a-si atinge obiectivul.

    "Ross (Brawn) stie ca prefer sa concurez cu numere impare", a spus septuplul campion mondial, care a castigat cinci titluri purtand numarul de concurs 1, si alte doua pe cand masina sa era inscriptionata cu numerele 3, respectiv 5.

    Pe de alta parte, niciodata in istoria F1 o masina cu numarul 4 nu a castigat vreun titlu mondial, iar in ultimii 10 ani acest numar nu a obtinut decat 7 victorii.

    Vizualizari: 1152
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »