rss

Schumacher va alerga pentru Mercedes in 2010 (?)

  1. 21/12/2009
  2. Tags: Mercedes, Schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ceea ce a inceput ca un zvon s-a transformat incet si sigur in fapt: Michael Schumacher va reveni pe grila de start a Formulei 1.

     

    Speculatiile au fost confirmate de presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, cu care pilotul german in varsta de 40 de ani a castigat cinci din cele sapte campionate mondiale pana in 2006.

     

    Italianul a declarat reporterilor internationali, la o cina de Craciun organizata vinerea trecuta, ca, în timpul unei conversatii avute la inceputul saptamanii cu consilierul Ferrari -Michael Schumacher- acesta a spus ca “exista o mare probabiliate" ca el sa alerge intr-un Mercedes anul viitor.

     

    Montezemolo a glumit spunand ca, dupa ce Schumacher a reinnoit contractul de consultanta pentru inca trei ani la Monza la mijlocul lunii septembrie, germanul care urmeaza sa fie colegul de echipa al lui Nico Rosberg in 2010 este fratele geaman al lui Shumi :"Exista un altul, care arata ca el, in jur de 40, 41 de ani, german, acelasi nume si care a decis sa-si cladeasca o noua cariera".

     

    Intoarcerea lui Schumacher va fi anuntata fie la scurt timp dupa Craciun, fie la inceputul lunii ianuarie 2010.

     

    Vizualizari: 940