rss

Schumacher, tot mai aproape de un loc la Mercedes GP

  1. 08/12/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Mercedes GP, Michael Schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)

    E clar: zvonurile conform carora Michael Schumacher revine in Formula 1 nu vor inceta prea curand. Ba, mai mult, devin tot mai realiste, pe masura ce timpul trece si persoane importante din anturajul germanului incep sa vorbeasca.

    Rolf Schumacher
    , tatal septuplului campion mondial, a declarat pentru un cotidian local ca "Michael se antreneaza nebuneste in fiecare zi. Nu face degeaba asa ceva". Iar asta, da, poate insemna ceva! In plus, publicatia Bild scrie ca Schumi si-a cumparat un aparat nou pentru recuperarea gatului ranit cu ceva timp in urma intr-un accident de motocicleta.

    Chiar si Bernie Ecclestone, care la inceput s-a aratat foarte reticent la speculatiile revenirii germanului, a cazut acum pe ganduri. "Personal ma indoiesc ca se va intoarce, dar poate este ceva mai mult decat un zvon", a spus britanicul pentru Times.

    Referitor la faptul ca in carti pentru un loc alaturi de Nico Rosberg la Mercedes GP se mai afla si Nick Heidfeld, pilot care si-a facut junioratul la producatorul din Stuttgart, Ecclestone a zis: "Atunci trebuie sa-l alegi pe Schumacher, nu-i asa? Daca as fi in locul lui Michael nu m-as intoarce, dar cu siguranta el stie ca inca poate sa-si faca treaba".

    Totodata, managerul lui Michael Schumacher, Willi Weber, s-a intalnit luni cu oficialii Mercedes in Stuttgart, insa a negat cu vehementa faptul ca aceasta intalnire ar avea vreo legatura cu zvonurile privind revenirea lui Schumi.

    Vizualizari: 1025