rss

Schumacher a semnat cu Mercedes!

  1. 23/12/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Mercedes GP, Michael Schumacher

Anuntul oficial intarzie sa apara, insa presa internationala sustine, citand mai multe surse autorizate, ca Michael Schumacher a semnat un contract cu Mercedes GP, prin care septuplul campion mondial de Formula 1 va reveni in cockpit.

Potrivit cotidianului german Bild si britanicilor de la BBC, Schumi ar fi semnat cu Mercedes o intelegere valabila pe un singur an, 2010, in urma careia acesta va primi de la producatorul german de automobile 7 milioane de euro.

Purtatorul de cuvant al lui Schumacher, Sabine Kehm, a refuzat sa faca vreun comentariu legat de aceste informatii, dar Sebastien Vettel, prieten bun cu germanul care in ianuarie va implini 41 de ani, a declarat ca este foarte bucuros de revenirea acestuia. "Este decizia lui personala si numai el cunoaste motivele, dar sunt bucuros ca va fi acolo. Sper ca este inca in forma ca sa alerge alaturi de noi, avand in vedere varsta lui", a spus pilotul Red Bull.

Conform publicatiei Bild, anuntul oficial va fi facut in cursul zilei de maine, urmand ca Mercedes sa incerce obtinerea unei permisiuni speciale pentru ca Michael Schumacher sa poata testa monopostul Brawn in prima luna a anului viitor.

Vizualizari: 1205