rss

Sava a lansat prima sa anvelopa all-season

  1. 04/12/2009
  2. Tags: anvelopa, anvelope all-season, anvelope sava, cauciucuri
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sava Tires, unul dintre producatorii de anvelope de top din Europa Centrala, a lansat Sava Adapto, prima anvelopa all-season din gama sa.
     
    Noul produs respecta standardele oficiale ale unei anvelope de iarna. Sava Adapto prezinta un compus „all-weather” special al benzii de rulare ce ii confera rigiditatea necesara pentru o excelenta aderenta, manevrabilitate si franare la temperaturile ridicate din timpul primaverii si verii, dar si la cele joase din timpul toamnei si a iernii, in conditii de zapada si gheata.

    Banda de rulare a anvelopelor Sava Adapto au un design specific, cu caneluri de circumferinta mare si margini radiale, pentru aderenta care asigura o dispersie eficienta a apei si, implicit, un risc semnificativ redus al fenomenului de acvaplanare.

    Noua anvelopa Sava Adapto este disponibila in diferite dimensiuni. Primele doua dimensiuni de inalta performanta cu un simbol de viteza „H” pentru o viteza maxima de rulare de 210 km/h prezinta un profil al benzii de rulare in forma de V si un compus „all-weather” special, realizat integral din silicati, pentru performante de top la viteze mai mari.

    Sava Tires, cu sediul central in Slovenia, face parte din Grupul Goodyear Dunlop si este lider in Europa de Sud-Est in productia de anvelope avand o experienta in domeniu de peste 85 de ani. Compania comercializeaza anvelope pentru autoturisme, vehicule comerciale usoare si camioane.

    Vizualizari: 3312