rss

Sauber si-a prezentat masina la Valencia

 1. 01/02/2010
 2. Tags: F1, Formula 1, Sauber, Sauber F1
  Vezi toate fotografiile (6)

  Dupa Ferrari, McLaren si Renault, a venit randul echipei Sauber sa-si lanseze monopostul pentru 2010.

  Evenimentul a avut loc pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia, iar C29 s-a remarcat prin culoarea preponderent alba si lipsa sponsorilor inscriptionati pe caroserie.
  Cu toate acestea, se stie ca ambii piloti, Pedro de la Rosa si Kamui Kobayashi, au adus proprii sponsori, iar japonezul este foarte aproape sa semneze si un contract cu Panasonic.

  La nivel estetic, se observa "nasul" lat si aripa de rechin care acopera motorul intocmai ca la monopostul britanicilor de la McLaren. Probabil piesa de rezistenta a bolidului o constituie difuzorul spate, care, speculam noi, are un design revolutionar, acesta fiind acoperit de oficialii echipei in timpul sesiunii foto.

  In ceea ce priveste motorizarea, Sauber a ales sa alerge cu propulsoare Ferrari, dar echipa se va numi (inca) oficial BMW Sauber F1 Team. De altfel, logo-ul BMW este prezent si pe combinezoanele pilotilor, alaturi de "S"-ul care nu a mai fost vazut pe masinile si accesoriile acestei echipe de cand a intrat pe mana germanilor in 2005.

  Vizualizari: 1079
  Audi Q3

  Audi Q3

  Pret: 38.500 EUR, An: 2019, Kilometri: 3.500 detalii »

  Toate anunturile »