rss

Sarbii de la Stefan GP si-au definitivat masina

  1. 22/02/2010
  2. Tags: F1, Formula 1, Stefan GP
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi s-a alaturat in ultimul moment echipelor debutante in Marele Circ, prima echipa sarba din istoria F1 este gata sa-si lanseze monopostul pentru 2010.

    Stefan GP a cumparat masina Toyota F1 - preluand totodata o parte din infrastructura echipei nipone -, iar propiretarul echipei, Zoran Stefanovic, face eforturi uriase pentru a obtine permisiunea FIA de a concura in acest sezon. "Suntem pregatiti. Nu exista probleme, putem sa mergem oricand pe un circuit pentru teste. E adevarat, insa, ca inca asteptam pneurile", a spus Stefanovic, dezvaluind totodata ca monopostul S01 este vopsit in rosu, culoare ce se regaseste si pe steagul Serbiei.

    Problema anvelopelor nu este una care sa impiedice debutul acestei echipe, pentru ca o data cu primirea aprobarii pentru participarea in sezonul 2010 Stefan GP ar putea primi si cauciucurile, si asta pentru ca Bridgestone nu livreaza pneuri decat echipelor aflate pe lista de start.

    Stefan GP si-a asigurat deja serviciile pilotului japonez Kazuki Nakajima si este aproape sa semneze cu Jacques Villeneuve.

    Vizualizari: 2315
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »