rss

Salonul Auto de la Los Angeles si-a deschis portile

  1. 03/12/2009
  2. Tags: Los angeles
    Vezi toate fotografiile (1)

    Salonul Auto de la Los Angeles si-a deschis ieri portile pentru presa, urmand ca la data de 4 decembrie sa primeasca si publicul larg, pana la data de 13 decembrie. In cadrul salonului, vizitatorii vor putea admira automobile in premiera mondiala sau pe piata nord-americana, piese si accesorii.

     

    La categoria debut mondial se vor prezenta:

    1. Cadillac CTS Coupe

    2. Dodge Viper SRT10 ACR

    3. Ford Mustang V6

    4. Infiniti M

    5. Porsche Boxter Spyder

    6. Scion xB RS 7.0

    7. Subaru Impreza WRX Editie limitata

    8. Subaru Impreza WRX STI Editie Speciala

    9. Toyota Sienna

    10. Volkswagen New Beetle

     

    Pentru piata nord-americana vor fi etalate 15 modele. Bentley, Ferrari, Lamborghini si Maserati vor fi absente de la acest eveniment.

     

    Salonul Auto de la Los Angeles a debutat in 1907, cu 99 de vehicule expuse. Pe masura ce industria auto s-a dezvoltat, salonul si-a schimbat locul de desfasurare de patru ori de-a lungul anilor '20 cu scopul de a sprijini nevoile vanzatorilor.

     

    Salonul s-a dovedit un succes si pe parcursul anilor '30, dar a decazut in timpul celui de-al doilea razboi mondial si a cunoscut o pauza din 1940 pana in 1951. In 1952, si-a redeschis portile la Pan Pacific Auditorium, cu 152 de vehicule expuse, inclusiv de la producatori internationali

     

    De-a lungul urmatorilor 50 de ani, evenimentul a continuat sa evolueze, devenind succesul de astazi. In ultimul deceniu, si-a schimbat denumirea de la The Greater Los Angeles Auto Show la LA Auto Show. In 2006, salonul si-a mutat datele de desfasurare de la inceputul lunii ianuarie la sfarsitul lunii noiembrie/inceputul lunii decembrie, avand ca rezultat doua show-uri in cursul aceluiasi an – 2006 - al doilea marcand 100 de ani de salon.

     

    Vizualizari: 1425