rss

Sabelt a dezvaluit noile scaune sport Abarth Corse

  1. 19/05/2009
  2. Tags: Abarth, Abarth 500, abarth corse, Ferrari, sabelt
    Vezi toate fotografiile (5)

    Casa de tuning Abarth si Centrul de Design Sabelt si-au unit fortele si au realizat un nou tip de scaune sport, disponibile in doua versiuni, care sunt inspirate de cele de pe modelele Abarth 595 si 695.

    Noile scaune Abarth Corse sunt construite dintr-un material compozit de culoare alba obtinut din rasini poliesterice si fibra de sticla, la care s-a aplicat o tehnologie de turnare similara cu cea folosita in Formula 1. Astfel, greutatea a fost redusa cu 10 kg comparativ cu scaunele standard. In plus, noile scaune sunt extrem de erconomice si confortabile, oferind un excelent suport lateral si longitudinal, si sunt dotate cu centuri de siguranta in patru puncte.

    Cum spuneam, scaunele Abarth Corse sunt oferite doua variante: Frau (piele neagra) si F1 (piele Alcantara). Ambele tipuri de scaune sunt cusute cu fir rosu si au brodate cuvantul Abarth pe spatar, iar logo-ul cu Scorpion a fost montat pe rotitele de reglaj ale spatarului.

    In prezent, exista 200 de modele Abarth 500 pe care au fost instalate deja noile scaune sport, modele care sunt folosite pe post de vehicule de curtoazie de dealerii Ferrari din Europa. Aceste vehicule au fost vopsite in aceeasi nuanta de rosu ca Ferrari F430 Scuderia si au primit sistemul de evacuare Abarth si sistemul de navigatie de la Magneti Marelli ce incorporeaza o functie de telemetrie.

    Vizualizari: 3315