rss

SSC Ultimate Aero va fi comercializat si in India

  1. 25/09/2009
  2. Tags: SSC Ultimate Aero
    Vezi toate fotografiile (1)

    India este vazuta de occidentali ca fiind tara paradoxurilor: aici traieste una dintre cele mai sarace populatii, dar, pe de alta parte, unii dintre cei mai mari bogatasi ai lumii provin de aici. Aceasta ar fi, probabil, explicatia pentru care India a fost aleasa de Shelby Super Car pentru comercializarea supercarului Ultimate Aero.

    Astfel, India devine a treia tara in care va fi vandut cel mai rapid automobil produs in serie, dupa America si Rusia.

    Ultimate Aero va fi lansat in Mumbai - capitala comerciala a tarii - in lunile urmatoare, iar pretul de peste 800.000 euro va face ca aceasta sa fie cea mai scumpa masina comercializata in India.

    Desi un autovehicul cu o viteza maxima de 413 km/h se potriveste ca nuca-n perete in India, o tara cu drumuri inguste si foarte aglomerate - este tara cu cea mai numeroasa populatie dupa China -, oficialii companiei americane sunt de parere ca tocmai aceste doua state, a caror economie este in plina crestere, reprezinta o piata stabila pentru astfel de masini.

    Si eu cred ca si-au facut bine temele, pentru ca in India segmentul autovehiculelor de lux a cunoscut cea mai rapida crestere din industria auto, conform unui studiu realizat de Merrill Lynch Capgemini.

    Vizualizari: 1363