rss

Ruleta ruseasca in varianta auto face victime in Bulgaria

  1. 03/11/2009
  2. Tags: Ruleta Ruseasca
    Vezi toate fotografiile (1)

    Un "joc" nou, foarte periculos, a pus pe jar autoritatile din Sofia, Bulgaria. Cel putin cinci oameni si-au pierdut viata si mai multi au fost raniti de cand tinerii inconstienti au inceput sa joace Ruleta Ruseasca in varianta auto.

    Periculosul joc presupune traversarea intersectiilor pe culoarea rosie a semafoarelor cu viteze de peste 200 km/h. In timpul "cursei", soferii nu au voie sa se atinga de pedala de frana, sa loveasca celelalte masini sau pietonii si nu trebuie sa iasa de pe sosea. Totodata, soferii cu probleme la cap si prietenii lor, care privesc de pe margine desfasurarea evenimentelor, pariaza pe invingator sume de pana la 6.000-7.000 euro.

    Potrivit informatiilor aparute in cotidianul britanic The Daily Telegraph, concursurile au loc de obicei dupa ora 12 noaptea, in special in partea de nord a capitalei Bulgariei. Cei aproximativ 50 de participanti - acesta se presupune ca este numarul celor implicati in aceasta nebunie - aleg cele mai aglomerate strazi din oras pentru a creste gradul de risc.

    Politia din tara vecina a reusit sa faca un portret robot al teribilistilor: cei mai multi dintre ei au in jur de 20 de ani si conduc SUV-uri.

    Dar tinerii inconstienti nu s-au oprit aici, ci au dezvoltat mai multe variante ale jocului. Astfel, o alta forma prevede patrunderea in mare viteza intr-un sens giratoriu si rularea in sens invers circulatiei.

    Sa speram doar ca aceasta activitate retardata nu se raspandeste la fel de repede precum gripa noua!

    Vizualizari: 2446
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »