rss

Ross Brawn: Schumacher va castiga inca un titlu F1

  1. 19/01/2010
  2. Tags: F1, Mercedes, Schumacher
    Vezi toate fotografiile (1)

    Campionul mondial de F1, Michael Schumacher va adauga titlul cu numarul opt palmaresului sau in acest sezon, potrivit sefului echipei Mercedes GP, Ross Brawn.

    Brawn a spus, totusi, ca revenirea pilotului de 41 de ani la Grand Prix, dupa o intrerupere de patru ani ar necesita o perioada de aclimatizare.

    "Eu nu cred ca Michael Schumacher poate castiga prima cursa" in Bahrain pe 14 martie, a declarat Brawn publicatiei germane Bild.

    Dupa 1239 de zile fara concurenta, “Schumacher  va avea nevoie de curse pentru a se obisnui cu alte masini si cu ceilalti piloti ", a adaugat Brawn.

    Cand Brawn a fost intrebat care dintre cei patru campioni mondiali care vor concura in acest sezon de Formula 1 - Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Jenson Button si Schumacher - va castiga titlul, el a raspuns: "Michael Schumacher va fi campion mondial."

    La testele oficiale Mercedes GP din Valencia
    , din 1-3, Nico Rosberg va fi primul sofer la volanul noii masini , a spus seful echipei,  explicand ca pilotul Rosberg a fost numit cu mult inainte ca Schumacher sa se alature echipei.

    "Nu exista nici o indoiala ca Nico de asemenea, are capacitatea de a castiga titlul", a precizat Brawn, adaugand ca duelul dintre Rosberg si Schumacher  va fi "foarte interesant".

    Michael Schumacher a semnat un acord de trei ani, cu Mercedes GP in luna decembrie a anului trecut.

    Vizualizari: 932
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »