rss

Ronaldo a cheltuit pe masini 2,5 milioane euro in sase ani

  1. 14/07/2009
  2. Tags: Cristiano Ronaldo
    Vezi toate fotografiile (8)

    Cristiano Ronaldo este cel mai scump fotbalist din istorie, dar si un mare iubitor de automobile. O dovedeste colectia sa impresionanta de masini, pentru care a cheltuit peste 2,5 milioane de euro.

    Cum portughezul, pe numele sau intreg Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, a semnat cu Manchester United pe vremea cand abia implinise 18 ani, este lesne de inteles de ce toate masinile sale au volan pe dreapta. Dar mutarea la Real Madrid l-a determinat sa scoata la vanzare si ultimele exemplare pe care le detine: Bentley GT Speed, Porsche 911 Carrera Tiptronic si Mercedes C220 CDI.

    Acestea sunt, insa, doar cateva dintre "bijuteriile" care i-au populat garajul de-a lungul celor sase ani petrecuti in Marea Britanie si nici macar nu sunt cele mai scumpe. Pentru a intelege despre ce vorbim, trecem in revista principalele piese din colectia sa de masini, adunata pana la varsta de 24 de ani.

    Aston Martin DB9
    L-a cumparat in 2003, anul sosirii sale la Manchester United, aceasta fiind prima sa masina „adevarata”.

    Ferrari 599 GTB
    Capitanului „nationalei” de fotbal a Portugaliei i-a placut atat de mult supercar-ul italian, incat si-a cumparat un al doilea model imediat dupa ce a distrus un Ferrari 599 GTB intrun tunel din Manchester. Fotbalistul avea masina de numai cateva zile, dar, spre norocul lui, a scapat nevatamat, iar politia britanica nu l-a acuzat pentru accident.

    Porsche 911 Carrera 2S
    Ronaldo este pasionat de masinile sport in general si de Porsche in special. De-a lungul anilor, starul a detinut mai multe versiuni 911 si Cayenne.

    Porsche 911 Carrera 2S Cabrio
    Da, a avut si coupe-ul, si cabrioletul. Se spune ca, abia scoasa la vanzare, sportiva germana s-a vandut ca painea calda. 80.000 euro pentru un Porsche care i-a apartinut lui Cristiano Ronaldo... O fi mult?  

    Bentley GTC

    I-a trecut si asa ceva prin mana, dar a renuntat la GTC pentru... urmatoarea de pe lista.

    Bentley GT Speed
    Are cu peste 50 CP mai mult (610 CP) decat GTC-ul, 325 km/h viteza maxima si ajunge la „suta” in 4,3 secunde. Tocmai potrivita pentru castigatorul Balonului de Aur.

    BMW M6

    Alaturi de Ferrari 599 GTB, acesta este unul dintre cele mai rapide autovehicule pe care le-a condus portughezul, in ciuda faptului ca este, totodata, si una dintre cele mai ieftine masini care i-au trecut prin garaj.

    Mercedes C220 CDI
    Multi si-au pus intrebarea ce cauta acest modest Mercedes intre preferintele sale. Ronaldo nu a oferit niciodata o explicatie. Asa ca, la intrebarea "de ce?", ne ramane raspunsul... "pentru ca poate!".  

    Porsche Cayenne Turbo
    Un Cayenne standard, va vine sa credeti? Apoi si-a reparat greseala...

    Porsche Cayenne Turbo tunat de Techart
    Alb, cu body-kit si jante din aliaj de 22 inch, "prinde" suta in 5.6 secunde. L-a cumparat anul trecut de la Jimmy Floyd Hasselbaink si l-a vandut recent pentru numai 40.000 euro.

    Audi R8
    Evident, de pe lista nu putea sa lipseasca cel mai sportiv model Audi. Este de asteptat ca odata cu sosirea in Spania Ronaldo sa isi comande versiunea V10 lansata anul trecut.

    Bugatti Veyron
    Cristiano Ronaldo a cunoscut mai indeaproape modelul Bugatti Veyron cand s-a intrecut cu el intr-un clip publicitar. La scurt timp dupa aceea si-a comandat unul... Cum inca nu i-a fost livrat, ma astept sa preschimbe comanda: de ce sa nu cumpere un Veyron Grand Sport, cabrioletul fiind mult mai potrivit pentru soarele din Spania?

    Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe
    Jucatorul lui Real Madrid nu s-a dezmintit nici de data asta: e innebunit dupa masinile decapotabile! Si ce ar fi mai potrivit pentru cel mai scump fotbalist de pe Planeta atunci cand vine vorba despre rafinament si eleganta, daca nu un Rolls Royce?

    Vizualizari: 2568