rss

Robert Kubica, accident la debutul in raliuri

  1. 16/11/2009
  2. Tags: Renault, Robert kubica
    Vezi toate fotografiile (1)

    Weekend-ul trecut, Robert Kubica a profitat de pauza competitionala din F1 pentru a luat startul in raliul Sicilian Taormina-Messina. Pilotul polonez a concurat pe un Renault Clio R3 inscris la clasa R3C si a fost secondat de pe scaunul din dreapta de conationalul sau Michal Kusnierz.

    Aflat pe prima pozitie la clasa sa dupa prima zi de concurs, Kubica a fost silit sa abandoneze in cursul zilei de sambata, dupa ce a lovit un zid de protectie de pe marginea drumului in speciala cu numarul 3.

    "Ieri nu am atacat, am incercat doar sa invat sa pilotez masina. Acum singura problema o reprezinta dictarea navigatorului, trebuie sa ma obisnuiesc sa pilotez in acest fel, sa ascult instructiunile", spunea polonezul de 24 de ani la finalul zilei de vineri.

    Chiar daca debutul sau in raliuri nu a fost unul tocmai fericit, Robert Kubica planuieste sa se intoarca la volanul unui Clio R3 la sfarsitul acestei luni, cand si-a propus sa alerge in Rallye du Var, etapa in Campionatul Francez de Raliuri, unde printre adversari se va numara si multiplul Campion din WRC Sebastien Loeb.

    Din fericire pentru Renault F1, echipa pentru care va alerga in sezonul viitor din Marele Circ, Robert Kubica a scapat nevatamat in urma accidentului.

    Vizualizari: 883
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »