rss

Ralf Schumacher vrea si el, din nou, in F1

  1. 30/12/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Ralf schumacher

Zvonurile din ultima vreme au fost confirmate de Ralf Schumacher, care a recunoscut ca i-ar placea sa revina in Formula 1. In varsta de 34 de ani, fratele septuplului campion mondial a parasit Marele Circ in urma cu cativa ani si piloteaza acum in DTM pentru Mercedes-Benz, insa surse neoficiale vorbesc despre o oferta pentru 2010 a unei echipe din Formula 1 refuzata de pilotul german.

Dar Ralf pare dispus sa isi incerce din nou norocul intr-un monpost de F1 daca primeste o oferta tentanta. "Ma simt din nou atras de Formula 1. Inteleg decizia lui Michael 100% si, daca eram eu, nu as fi ezitat nicio clipa. Nu te poti opune pasiunii: cursele au fost si sunt viata noastra si intotdeauna am cautat provocarile", a spus Ralf Schumacher.

Intrebat de ce a refuzat oferta primita pentru 2010 de la una dintre echipele din Marele Circ, acesta a spus: "Trebuie sa fie oferta potrivita. Nu are rost sa semnez un contract de care nu sunt 100% multumit. Nu este vorba de bani, ci de ce putem obtine impreuna ca pilot si echipa".

Pe de alta parte, Ralf Schumacher, care detine 6 victorii in F1, a recunoscut ca perioada nefasta petrecuta la Toyota i-a afectat imaginea, insa a trecut de mult peste acest aspect si acum se simte din nou pregatit sa concureze la cel mai inalt nivel.

Vizualizari: 935