rss

Ralf Schumacher s-a operat in secret la umar

 1. 12/02/2010
 2. Tags: Ralf schumacher
  Vezi toate fotografiile (1)

  Pilotul german care si-a anuntat intentia de a reveni in Formula 1 dupa ce mult mai talentatul sau frate a facut-o a fost operat in secret, luna trecuta, dupa un accident de ski.

  Ralf Schumacher se afla in vacanta in Austria, cand a cazut in timp ce skia si a fost dus de urgenta la spital, unde a fost operat la umarul drept. Germanul a dorit sa pastreze secretul in legatura cu aceasta operatie intru-cat s-a gandit - si pe buna dreptate - ca aflarea acestei vesti i-ar putea periclita sansele de a prinde un volan in sezonul 2010 de Formula 1.

  Totul a iesit, insa, la iveala in timpul galei "Ball des Sports" din Germania, cand pilotul de 34 de ani ar fi cazut pe scari daca langa el nu s-ar fi aflat handbalistul Kurt Kluhspies, care la sprijinit la momentul oportun.

  "Am observat ca cineva cadea in spatele meu. Era Ralf Schumacher. L-am oprit punandu-i mana stanga chiar pe umarul operat", s-a "scapat" Kluhspies unei publicatii locale. "Probabil ca l-a durut ingrozitor, dar Ralf mi-a multumit si a zis -Prefer o mana puternica decat sa cad pe scari", a continuat handbalistul.

  Vizualizari: 979
  Ford C-Max

  Ford C-Max

  Pret: 6.850 EUR, An: 2012, Kilometri: 168.850 detalii »

  Peugeot 308

  Peugeot 308

  Pret: 6.850 EUR, An: 2016, Kilometri: 181.500 detalii »

  Toate anunturile »