rss

Raikkonen sta pe dreapta in 2010!

  1. 19/11/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Kimi raikkonen

Valul incertitudinii privind viitorul lui Kimi Raikkonen in Formula 1 s-a ridicat, dar ceea ce a iesit la lumina nu este deloc imbucurator pentru el sau fanii lui. Dupa ce a acceptat sa plece de la Ferrari cu un an inainte de incheierea contractului (pentru a-i face loc lui Fernando Alonso), finlandezul s-a aflat in discutii avansate pentru un loc la McLaren.

Cele doua parti nu s-au inteles, insa, asupra salariului, obligatiilor fata de sponsori si a libertatii lui Raikkonen de a participa in raliuri, astfel ca McLaren a semnat, in cele din urma, cu Jenson Button. "Aveam doar doua optiuni pentru sezonul viitor: McLaren sau nimic. Kimi si McLaren nu au ajuns la un acord, astfel ca el nu va mai pilota in Formula 1, cel putin nu anul viitor", a spus managerul pilotului finlandez, Steve Robertson, pentru presa din Finlanda.

Asa se face ca in 2010 Kimi Raikkonen va putea fi vazut mai des in raliuri si, probabil, in Cursa de 24 de Ore de la Le Mans.

Cat despre revenirea lui in 2011 in F1, presa din tara sa natala sustine ca, cel mai probabil, aceasta se va produce sub culorile Red Bull Racing. Desi neparticiparea sa in sezonul viitor inseamna un mare minus din punct de vedere sportiv, Kimi Raikkonen va iesi pe plus la venituri, ca urmare a intelegerii cu Ferrari.

Vizualizari: 994
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »