rss

Raikkonen, sezon integral in WRC cu Citroen?

  1. 30/11/2009
  2. Tags: Citroen, F1, Formula 1, Kimi raikkonen, Wrc

Kimi Raikkonen este tot mai aproape de o despartire probabil definitiva de Formula 1, daca luam in calcul numeroasele nume tinere care se chinuie sa patrunda in acest sport si faptul ca finlandezul nu va participa in nicio cursa in 2010. Daca mai punem la socoteala si declaratiile fostului cvadruplu campion mondial, francezul Alain Prost, care l-a avertizat pe Raikkonen ca ii va fi foarte greu sa se mentina in forma si sa convinga echipele ca merita sa ii ofere un volan in 2011, atunci avem o imagine aproape completa a ceea ce inseamna viitorul fostului campion mondial.

Dar toate astea par sa nu mai conteze pentru Kimi Raikkonen, care este la un pas sa semneze un contract cu Citroen prin care sa alerge in toate cele 13 etape ale sezonului 2010 de WRC! Finlandezul este sprijinit in aceste demersuri de Red Bull, sponsorul sau personal si totodata al echipei Citroen.

Potrivit unor surse apropiate Campionatului Mondial de Raliuri, cele doua parti s-au inteles deja, dar mai sunt de pus la punct mici detalii inainte de a semna un acord.

Kimi Raikkonen
, despre care Petter Solberg, campion mondial de raliuri in 2003, a declarat ca are potential pentru a termina in primii cinci, ar urma sa faca echipa cu Sebastien Loeb, cel mai de succes pilot din istoria WRC-ului.

Vizualizari: 1054
Citroën C4 Picasso

Citroën C4 Picasso

Pret: 5.000 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

Toate anunturile »