rss

Raikkonen, prea scump pentru Brawn GP

  1. 04/11/2009
  2. Tags: Brawn GP, F1, Formula 1, Kimi raikkonen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Brawn GP se afla in negocieri cu Jenson Button pentru prelungirea contractului, insa britanicul doreste o marire de salariu pe care Ross Brawn ezita sa i-o acorde. Ca atare, team-ul proaspat castigator al titlului la constructori merge si pe alte piste, una dintre ele fiind chiar Kimi Raikkonen, care si-a reziliat contractul cu Ferrari la finalul sezonului.

    "Prea scump. Reprezentantii sai negociaza ca si cum compensatia financiara oferita de Ferrari nici n-ar exista", a spus Ross Brawn referitor la tratativele cu Raikkonen (se zvoneste ca finlandezul a obtinut 25 milioane de euro de la Scuderia italiana pentru ca a renuntat la un an de contract).

    Presa finlandeza scrie, totusi, ca Raikkonen s-a inteles deja cu McLaren Mercedes pentru 2010 si acum se revizuie ultimele detalii, printre care si o clauza care ii interzice pilotului sa participe in curse de raliuri clasice, un hobby binecunoscut al sau.

    "Am mai multe optiuni si vreau sa raman in F1, dar totul trebuie sa fie perfect. Nu am niciun motiv sa semnez un contract cu care sa nu fiu 100% multumit", a declarat Kimi Raikkonen.

    Pe de alta parte, Sir Jackie Stewart, triplu campion mondial de Formula 1, il avertizeaza pe Jenson Button ca ar fi momentul sa renunte la o parte din bani pentru a ramane la Brawn GP.

    Vizualizari: 994