rss

Raikkonen, in NASCAR din 2010?

  1. 16/10/2009
  2. Tags: F1, Ferrari, Formula 1, Kimi raikkonen, NASCAR

In ciuda zvonurilor care il dau ca sigur la McLaren in 2010, se pare ca viitorul lui Kimi Raikkonen in Formula 1 nu este chiar atat de luminos. Recent, pilotul Ferrari a afirmat ca nu exclude posibilitatea ca de anul viitor sa faca trecerea in... NASCAR!

Intrebat de reporterii publicatiei italiene La Gazzetta dello Sport daca ar concura in cursele NASCAR, finlandezul a raspuns ca viitorul sau este "larg deschis", deci orice este posibil. Ulterior, insa, pilotul care sambata va implini 30 de ani a lasat sa se inteleaga ca aceasta nu se numara, totusi, printre primele sale optiuni.

"As putea sa concurez acolo daca as vrea, dar nu sunt unul dintre marii admiratori ai NASCAR-ului", a spus pilotul al carui contract cu

Kimi Raikkonen
, care are la activ si cateva etape de raliuri clasice si s-a declarat mare fan al acestui sport, a afirmat ca pana acum nu a avut discutii serioase cu nicio echipa, dar "teoretic, toti stiu ca sunt disponibil". Totusi, sunt voci care sustin ca "Iceman" se afla in negocieri cu McLaren si Toyota F1.

Vizualizari: 960
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »