rss

Raikkonen are deja oferte din WRC

  1. 23/11/2009
  2. Tags: Kimi raikkonen, Wrc
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi si-a exprimat clar dorinta de a ramane pe circuit, contractul dintre Jenson Button si McLaren Mercedes l-a lasat "cu ochii in soare" pe Kimi Raikkonen, care nici nu vrea sa auda de alta echipa. Asa ca si-a anuntat deja retragerea din Formula 1 in 2010 si intentia de a reveni la o echipa de top in 2011.

    Intre timp, ca sa nu se plictiseasca, Raikkonen a afirmat ca intentioneaza sa dedice mai mult timp raliurilor clasice, a doua sa pasiune (dupa F1). Iar interesul finlandezului de 30 de ani a trezit deja atentia echipelor implicate in Campionatul Mondial de Raliuri. Primul care a declarat ca si l-ar dori in echipa pe Raikkonen a fost norvegianul Petter Solberg, proprietarul si pilotul unei echipe private.

    Dar, pe langa fostul Campion Mondial din WRC, o alta echipa, cu greutate de data aceasta, si-a legat numele de cel al finlandezului care a parasit Ferrari in aceasta toamna. Asttel, Citroen, echipa multiplului Campion Mondial Sebastien Loeb, i-ar putea pune la dispozitie lui Kimi Raikkonen un C4 WRC cu care sa alerge in cateva curse din sezonul 2010.

    Potrivit presei franceze, liantul intre cele doua parti este chiar Red Bull, sponsorul personal al finlandezului si, totodata, al Citroen Racing WRC.

    Vizualizari: 992