rss

Raikkonen ar castiga mai multi bani in 2010 daca nu ar participa la nicio cursa!

  1. 09/11/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Kimi raikkonen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Kimi Raikkonen ar putea ramane fara echipa in 2010! Nu pentru ca nu l-ar dori nimeni, ci pentru ca ar putea castiga mai multi bani daca ar privi cursele din tribune. 

    Auto Motor und Sport
    a scris ca, daca accepta oferta celor de la McLaren, Raikkonen ar fi platit cu 15 milioane de euro in 2010, fata de 17 milioane euro cat ar urma sa primeasca de la Ferrari daca accepta sa stea un an pe dreapta!

    Potrivit publicatiei germane, Scuderia i-a oferit lui Kimi Raikkonen 17 milioane de euro pentru a incheia contractul cu un an mai devreme, dar va primi aceasta suma doar daca nu va participa in nicio cursa de Formula 1 in sezonul urmator! Daca, insa, pilotul finlandez va semna cu o alta echipa pentru 2010, atunci Ferrari ii va plati numai 10 milioane de euro.

    Pe de alta parte, McLaren Mercedes, stiind suma pe care Ferrari i-a promis-o lui Raikkonen, i-a oferit acestuia un salariu de numai 5 milioane euro. Asa se face ca cele doua milioane in plus l-ar putea determinat pe fostul Campion Mondial sa renunte, cel putin pentru un an, la Formula 1.

    Nick Heidfeld este urmatorul pilot pe lista celor de la McLaren Mercedes daca negocierile cu Kimi Raikkonen nu duc la niciun rezultat.

    Vizualizari: 985