rss

Primul brand taiwanez, Luxgen isi va face debutul la Dubai

  1. 18/12/2009
  2. Tags: brnad, luxgen, taiwan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Primul brand auto taiwanez, Luxgen isi va marca debutul prin dezvaluirea a nu mai putin de 4 vehicule la Dubai International Motor Show. Masinile sunt programate pentru lansare in 2010.

    Cele patru vehicule sunt Luxgen VE + (primul vehicul electric cu sapte locuri), Luxgen CEO (vehicul de transport de lux), Luxgen MPV si SUV-ul Luxgen7.

    Masinile folosesc Think +,  un sistem care combina tehnologii HTC cu interfata Windows CE Automotive. Acesta consta intr-un sistem  ideo si audio, telecomunicatii, sistem de navigatie, alerte ale sistemelor de siguranta, aplicatii exclusive ale proprietarului .

    In plus, toate sunt echipate cu Eagle View + (un sistem de formare a imaginii de 360 grade), Night Vision +, Side View+ si LDWS +( Lane Departure Warning System).

    "HTC este mandru sa colaboreze cu Luxgen pentru a crea o noua generatie de vehicule inteligente. Am lucrat cu Luxgen si am dezvoltat un sistem sofisticat, Think +, sistem menit sa gandeasca inaintea conducatorilor auto pentru a atinge un nou nivel de siguranta rutiera", a declarat Peter Chou, presedinte HTC.

    Masinile de lux vor fi disponibile initial in tarile Consiliului de Cooperare pentru statele arabe din Golf (CCG). Vehiculul de lux, Luxgen CEO va fi produs pe comanda.

    Vizualizari: 1615