rss

Preview Frankfurt 2009: Mercedes E-Klasse T-Modell

  1. 26/08/2009
  2. Tags: E-Klasse, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (8)

    Desi pana la deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt mai este aproape o luna, prin presa auto circula deja informatii oficiale despre Mercedes-Benz E-Klasse.

    Noul Mercedes E Klasse T Modell este mai lung si mai lat decat modelul precedent. Cu toate ca majoritatea elementelor din interior au fost importate de la fratii sai, piesele de rezistenta ale noului venit sunt reprezentate de scaunele care se ascund in podea stil MPV, un nou spatiu de incarcare situat sub portbagaj si alte gadgeturi ce vor fi revelate in momentul lansarii oficiale.

    Potrivit imaginilor noul model se inspira de la variantele Sedan si Coupe, principala diferenta fiind configuratia caroseriei. Fata de modelul de 5 usi, acesta si-a marit considerabil volumul interior, ducandu-l la 2.000l.

    E-Klasse T Modell se va prezenta la Frankfurt cu o serie de motoare bazate pe 4,6 respectiv 8 cilindri turbo-diesel de diferite capacitate cilindrice cu puteri pana la 388 de CP.

    Modelul va iesi la vanzare cel mai probabil in primul trimestru din 2010 pornind de la un pret de baza de 33.000 de euro pentru versiunea standard.

    inapoi la avanpremiera salonui auto de la Frankfurt

     

    Vizualizari: 1010