rss

Presa spaniola: Massa, de ce nu taci?

  1. 16/02/2010
  2. Tags: F1, Felipe massa, Fernando Alonso, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Se pare ca recentele remarce rautacioase pe care Felipe Massa le-a facut la adresa noului sau coechipier, Fernando Alonso, i-au infuriat mai tare pe compatriotii spaniolului decat pe el insusi.

    De cand a devenit oficiala mutarea lui Alonso la Ferrari, Massa nu a contenit sa il atace subtil, ultima data intr-un interviu realizat saptamana trecuta, cand a repetat o idee mai veche de-a lui, si anume ca pilotul spaniol trebuie sa munceasca pentru a se integra in echipa. In plus, brazilianul a afirmat ca Fernando Alonso nu  mai este cel mai bun pilot din Formula 1, acum, cand pe grila a revenit Michael Schumacher.

    Aceasta ultima afirmatie i-a enervat si mai tare pe iberici, asa ca presa din Peninsula a iesit la atac. Cotidianul El Mundo Deportivo a publicat un articol special pentru Felipe Massa, cu titlul "De ce nu taci?", in care il acuza pe brazilian ca il ataca pe Alonso pentru ca "nu vrea sa devina, din nou, numarul 2 in echipa".

    Cu toate acestea, Fernando Alonso refuza sa faca vreun comentariu tendentios pe acest subiect si prefera sa pastreze tacerea. "Nici macar nu stiu despre ce este vorba", a spus dublul campion mondial, adaugand "Imaginati-va cat de mult ne ingrijoram noi aici, in echipa, pentru aceste lucruri. M-am simtit imediat atat de bine la Ferrari si toata lumea m-a primit cu caldura, asa incat ma simt ca acasa".

    Vizualizari: 2327
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »