rss

Politistii britanici nu fac diferenta intre benzina si motorina

  1. 27/06/2009
  2. Tags: politia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ca politistii nu sunt niste genii, o stim cu totii. Dar, parca nici sa-i vedem cum se "chinuie" sa ne demonstreze tocmai contrariul nu prea ne convine. In fond, ei ar trebui sa vegheze asupra bunului mers al lucrurilor, nu? Acest fapt este valabil la scara planetara, nu doar in spatiul nostru mioritic.

    De exemplu, un studiu efectuat de Alianta Platitorilor de Taxe din Marea Britanie si publicat pe site-ul cotidianului Daily Mirror arata ca, in ultimii trei ani, politistii din Insula au alimentat masinile de serviciu de 4.709 ori cu alt tip de carburant! Adica, in loc de motorina au pus benzina si invers! La un calcul simplu reiese ca, zilnic, patru masini sunt alimentate cu combustibilul gresit! O cifra impresionanta, nu?

    Complicatiile, atunci cand acest lucru se intampla, sunt multiple: nu doar ca rezervorul trebuie golit si reumplut cu lichidul adecvat, dar daca masina a fost pornita, ba a apucat sa mai faca si cativa "pasi", atunci urmatoarea oprire va fi direct la service. Si totul pe banii publici incasati de guvern din taxe si impozite.

    Sunt curios ce date ar scoate la iveala un studiu asemanator efectuat in Romania...

    Vizualizari: 2058