rss

Politia din Abu Dhabi lupta cu infractionalitatea dintr-un monopost de F1 (cu video)

  1. 30/11/2009
  2. Tags: Abu dhabi, f999, politia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Putine sunt tarile care se pot lauda ca sunt vizitate an de an de caravana Marelui Circ, iar Emiratele Arabe Unite au intrat recent in acest cerc restrans. Iar realizarea nu avea cum sa ramana anonima intr-o tara in care banii chiar nu sunt o problema.

    Astfel, pentru a sarbatori intrarea in Formula 1, departamentul de Politie din Abu Dhabi a dezvelit un monopost de curse special, cu care sa puna capat infractiunilor.

    F999
    este vopsit in culorile specifice politiei din aceasta tara - rosu si alb - si este dotat cu girofar si sirena, dar, in ciuda faptului ca monopostul pare destinat mai degraba urmaririlor in mare viteza, acesta va fi folosit doar in scop demonstrativ, pentru a promova siguranta in trafic si respectarea legislatiei rutiere.

    La evenimentul de lansare a participat o multime numeroasa, care a intrat, practic, in delir, cand autoritatile au folosit masina intr-o sceneta care a implicat si un "criminal".

    Pe langa F999, Politia din Abu Dhabi a mai primit recent un Chevrolet Camaro, Nissan GT-R si mai multe motociclete editie speciala.

    Vizualizari: 1612