rss

Piquet il acuza pe Briatore dupa ce acesta l-a concediat

  1. 31/07/2009
  2. Tags: F1, Flavio Briatore, Formula 1, Nelson piquet, Renault f1
    Vezi toate fotografiile (1)

    In sfarsit, Nelson Piquet a scapat de presiune si a aflat care este viitorul sau in Formula 1. Mai exact, nu se stie daca mai are un viitor in acest sport, pentru ca Renault l-a concediat.

    Pilotul brazilian a fost pus pe liber de Flavio Briatore, boss-ul echipei Renault F1, iar locul sau va fi luat de pilotul de teste Romain Grosjean. Se pare ca mutarea i-a fost adusa la cunostinta imediat dupa Marele Premiu al Ungariei si bineinteles ca tanarul de 23 de ani a pornit imediat la atac.

    "Este managerul meu, dar nu ma respecta deloc. Nu se gandeste decat la bani, cati bani poate sa bage in buzunar de pe urma fiecarei activitati in care este implicat. Este un om fara prieteni", a spus Piquet despre fostul sau sef.

    Vorbele grele ale tanarului pilot au venit ca urmare a declaratiei lui Briatore, conform careia Piquet "si-a deschis cartea de scuze" pentru a-si justifica lipsa de competitivitate in Formula 1.

    "Cand un pilot nu are performante, deschide cartea scuzelor si incepe: de vina este vremea, ochelarii de soare ai unui spectator, aia si astalalta. Nu este adevarat ca masina lui Alonso este mai performanta. Daca lucrurile ar fi stat asa, atunci aveam o masina capabila sa ne aduca titlul. Din pacate, lucrurile stau cu totul diferit", spusese Flavio Briatore.

    Italianul a explicat ca se astepta la mai mult din partea brazilianului in al doilea sezon al acestuia in F1, insa a admis ca Piquet are mai putine ore de teste la activ decat Fernando Alonso. Totusi, aceasta n-ar trebui sa fie o piedica in calea performantei, sustine Briatore, care l-a dat exemplu pe Mark Webber: australianul a testat foarte putin inaintea inceperii sezonului, fiind tinut departe de pista de accidentul de bicicleta suferit, dar asta nu il impiedica sa aiba rezultate bune intr-un monopost Red Bull motorizat de Renault.

    Vizualizari: 1077
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »