rss

O turma de oi ... mergea foarte relaxata

  1. 27/07/2009
    Vezi toate fotografiile (1)

    Eram pe drumul dintre Vatra Dornei si Piatra Neamt, intr-o zona unde oamenii pastreaza inca vechile obiceiuri. Ne indreptam cu viteza, in jur de 120 km/h, in afara localitatii cu un Opel. Fiind o zona cu multe curbe, nu excesiv de periculoase, dar care pe timpul noptii nu iti ofera o foarte buna asigurare, nu ne-am fi asteptat la ceea ce avea sa se intample.

    O turma de oi, in jur de 100, mergea foarte relaxata pe partea noastra, cu toate ca ar fi trebuit sa fie condusa pe partea dreapta, de o persoana capabila, care stia catusi de putin regulile la conducerea unei turme. Cu un timp de reactie foarte scurt dar care nu a fost de ajuns pentru a evita impactul, am intrat in plin in acea turma. Nu pot sa uit nici acum  imaginea celor biete animale care se imprastiau peste tot. Am avut noroc ca "soferul oilor " era in acel timp "plecat la toaleta" (ca sa intelegeti mai bine: domnul era beat de nu stia ce-i cu el si culmea il prinsese noaptea pe drum... off). A fost un impact atat de brusc ca am ramas in panica pe moment.

    Am fi putut evita contactul daca de pe contrasesns nu ar fi venit o alta masina, dar asa decat sa intri intr-o masina mai bine lasi omul fara oite. Prietenul meu care conducea a zis ca nu va mai veni in aceasta zona cate zile o avea. A avut ceva dispute la politie, cum era de asteptat deoarece nici el nu adaptase o viteza corespunzatoare categoriei de drumuri.

    Asa ca fiti cu bagare de seama in aceste zone, in special primavara si toamna cand este o agitatie de animale de nevazut.

     

    Cobuz Iustina, judetul Neamt

    Vizualizari: 688
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »