rss

Noul Mercedes E-Klasse sedan s-a vandut in peste 40.000 de unitati

  1. 28/07/2009
  2. Tags: E-Klasse, Estate, Mercedes benz, Sedan
    Vezi toate fotografiile (10)

    Noul E-Klasse sedan de la Mercedes s-a vandut pana in prezent in mai mult de 40.000 de unitati de la introducerea sa pe piata. Compania a confirmat si faptul ca E-Klasse Estate va fi lansat in toamna acestui an la Salonul Auto de la Frankfurt in luna septembrie. Mai multe poze spion ale lui Estate au aparut deja.

     

    "Suntem foarte incantati de acest raspuns pozitiv", a declarat Dr. Klaus Maier, Vice-Presedinte Executiv Vanzari si Marketing Mercedes-Benz Cars, "pentru ca E-Klasse a fost intotdeauna extrem de important pentru Mercedes-Benz. Este expresia atributelor de baza ale brandului: siguranta, confort, si calitate."

     

    Este de asteptat ca vanzarile sa creasca si mai mult in urmatoarele luni, cand E-Klasse va fi lansat si pe piete-cheie, cum ar fi SUA si China. Cele doua noi modele sedan care vin in completare, vor contribui si ele la eficientizarea vanzarilor. Acestea sunt: un E 200 CGI BlueEFFICIENCY, 184CP si un E 200 CDI, de 136 CP. Si Coupe-ul primeste doua noi versiuni printre care si un E 250 CDI BlueEFFICIENCY.

     

    In conformitate cu conditiile de piata s-ar putea dovedi dificil pentru noua masina sa mearga pe urmele predecesorului sau, care a vandut peste 1,5 milioane de unitati timp de 6 ani cat a fost pe piata. Dar chiar si pentru un pasionat de pariuri ar fi greu sa parieze impotriva lui, totusi.

     

     

    Vizualizari: 1095