rss

Noul Mercedes E-Klasse Cabrio va debuta la Frankfurt

  1. 21/05/2009
  2. Tags: E-Klasse, e-klasse cabrio, E-Klasse Coupe, Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu toate ca deocamdata cei de la Mercedes-Benz nu au anuntat nimic oficial, dinspre Stuttgart a transpirat informatia potrivit careia versiunea decapotabila a noului E-Klasse va fi prezentata in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

    Asemenea versiunilor precedente ale modelului, noul E-Klasse Cabrio va fi echipat cu un soft-top retractabil, care va transforma coupe-ul intr-o decapotabila in numai 25 de secunde, prin simpla apasare a unui buton ce va fi situat, probabil, pe tunelul consolei centrale.

    Scaunele din spate vor primi tetiere care vor fi prevazute cu sistemul de siguranta de tip guler, care are rolul de a conferi ocupantilor acestor locuri un plus de aer cald la nivelul gatului la viteze mari sau in caz de vreme racoroasa.

    Noul E-Klasse Cabrio va fi disponibil cu o gama de motorizari ce va cuprinde aceleasi motoare de pe versiunea coupe a limuzinei germane. Decapotabila va ajunge in reprezentante la sfarsitul acestei veri si ar trebui sa fie un rival puternic pentru Audi A5/S5 Cabrio.

    Vizualizari: 2774
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »