rss

Noul Abarth Punto Evo EsseEsse are 200 CP si cutie cu dublu ambreiaj

  1. 18/01/2010
  2. Tags: abarth EsseEsse, abarth punto evo, Fiat, MultiAir, punto evo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua versiune a sportivei Abarth Punto Evo EsseEsse va fi propulsata de un motor turbo 1.4 MultiAir capabil sa livreze 200 CP. Modelul va fi lansat luna viitoare in Italia si va costa in jur de 19.000 de euro.

    Propulsorul este varianta injectata a celui de 170 de "cai" care se afla sub capota lui Abarth Punto Evo. In plus, versiunea de top EsseEsse va primi si noua transmisie automata cu dublu ambreiaj si sase rapoarte C635 dezvoltata de Grupul Fiat.

    Din punct de vedere optic, Punto Evo EsseEsse a primit aceeasi grila frontala ca la modelul de serie, dar fara "mustata" cromata, spoilere fata/spate redesenate, extensii de culoare neagra ale aripilor (imprumutate de pe modelul de serie) si jante din aliaj Polar de 17 inch. Sportiva nu a preluat si noile blocuri optice cu LED-uri de pe Punto Evo standard, in timp ce interiorul beneficiaza de o noua plansa de bord si scaune sport.

    Imaginea de fata este o randare computerizata realizata de italienii de la Autovolante. Vanzarile noului Abarth Punto Evo EsseEsse vor demara in Italia in luna februarie, iar pretul va fi de aproximaiv 19.000 de euro.

    Vizualizari: 1761